School Time Table

School Timing From I to X

Sl. No Title Time Duration
1 REPORTING 08.30 a.m
2 SCHOOL ASSEMBLY 8.35 a.m. TO 8.55 a.m. 20 minutes
3 I – PERIOD 8.55. a.m. TO 9.35 a.m. 40 minutes
4 II – PERIOD 9.35 a.m. TO 10. 15 a.m. 40 minutes
5 FIRST BREAK 10.15 a.m. TO 10.30 a.m. 15 minutes
6 III – PERIOD 10.30 a.m. TO 11.10 a.m. 40 minutes
7 IV – PERIOD 11.10 a.m. TO 11.50 a.m. 40 minutes
8 V – PERIOD 11.50 a.m. TO 12.30 p.m. 40 minutes
9 SECOND BREAK 12.55 p.m. TO 01.25 p.m. 30 minutes
10 VI – PERIOD 1.00 p.m. TO 1.40 p.m. 40 minutes
11 VII – PERIOD 1.40 p.m. TO 2.20 p.m. 40 minutes
12 THIRD BREAK 02.20 p.m. TO 02.30 p.m. 10 minutes
13 VIII – PERIOD 2.30 p.m. TO 3.10 p.m. 40 minutes
14 IX – PERIOD 3.10 p.m. TO 3.50 p.m. 40 minutes
15 MEDITATION 3.50 p.m. TO 4.00 p.m. 10 minutes
16 VANDE MATRAM 4.00 p.m.
 

PRE-PRIMARY – [MONDAY TO FRIDAY]

Sl. No Classes Time  Duration
1 NURSERY 08.30 a.m. TO 12.00 p.m.
2 LKG 08.30 a.m. TO 01.00 p.m.
3 UKG 08.30 a.m. TO 01.00 p.m.

College Timing XI & XII

Sr. No Title Time Duration
1 REPORTING 10.00 a.m.
2 COLLEGE ASSEMBLY 10.00 a.m. TO 10.10 a.m. 10 minutes
3 I – PERIOD 10.10. a.m. TO 10.50 a.m. 40 minutes
4 II – PERIOD 10.50 a.m. TO 11.30 a.m. 40 minutes
5 III – PERIOD 11.30 a.m. TO 12.10 p.m. 40 minutes
6 IV – PERIOD 12.10 p.m. TO 12.50 p.m. 40 minutes
7 BREAK 12.50 p.m. TO 01.20 p.m. 30 minutes
8 V – PERIOD 1.20 p.m. TO 2.00 p.m. 40 minutes
9 VI – PERIOD 2.00 p.m. TO 2.40 p.m. 40 minutes
10 VII – PERIOD 2.40 p.m. TO 3.20 p.m. 40 minutes
11 VIII – PERIOD 3.20 p.m. TO 4.00 p.m. 40 minutes
IX TO XII STD CLASSES WILL FUNCTION FROM 8.30 a.m to 12.30p.m. ON SATURDAYS.